INFORMATII PENTRU CREAREA UNUI ANUNT

Categorie: Informatii

Cum creez un cont nou?

Dacă nu aveţi un cont pe www.rezervare-cazare.ro, puteţi să vă creaţi unul gratuit în doar un minut astfel:

  • faceţi click pe butonul "creează cont";
  • completaţi câmpul Nume cu numele dumneavoastră;
  • în câmpul Nume utilizator adaugati numele contului;
  • alegeţi o parolă şi tastaţi-o în următoarele două câmpuri;
  • adăugaţi-va adresa de e-mail în câmpurile corespunzătoare.

După ce dați click pe butonul Inregistrare veţi primi un mesaj pe e-mail. Accesând link-ul din acel e-mail veţi activa contul şi veţi fi gata să introduceţi anunţul privind unitatea dumneavoastra. Vă mulţumim pentru că apelaţi la serviciile www.rezervare-cazare.ro

Film 1- Cum sa creez un cont nou?

http://www.youtube.com/watch?v=MzZpTnpNcXU


Cum adaug un anunţ despre unitatea mea de cazare?

Completaţi câmpul nume cu numele unităţii de cazare. Adăugaţi o adresă de e-mail si un număr de telefon la care turiştii vă pot contacta. Completaţi detaliile despre contact cu adresa unităţii de cazare.

Următoarea zona se referă la detaliile despre anunţ. Completaţi primul câmp cu titlul anunţului si alegeţi categoria din care face parte unitatea dumnavoastră de cazare.

In continuare, bifaţi facilităţile care însoţesc serviciile de cazare. Adăugaţi tipurile de camere de care dispuneţi.

În cazul în care propuneţi oferte speciale, aveţi posibilitatea de a le face cunoscute completând câmpurile Oferta Paşte, Oferta Crăciun, Oferta 1 Mai sau Oferta Revelion, în funcţie de sezon.

Completaţi următoarele câmpuri cu numărul de stele, numărul de camere şi de locuri şi cu informaţii despre poziţia GPS la care vă găsiţi.

În continuare aveţi la dispoziţie spatiul "Descriere Anunţ" care trebuie sa contina date generale despre unitatea dumneavoastra de cazare care ar putea interesa turistii.

Alegeţi judeţul şi localitatea în care vă aflaţi.

Adăugaţi fotografii reprezentative pentru unitatea dumneavoastră de cazare.

Salvaţi anunţul apăsând butonul Salvează anunţul.

Film 2- Cum adaug un anunţ nou?

http://www.youtube.com/watch?v=uB6Gs5bNoV0&feature=plcp

 

Cum adaug tarife?

Pentru a adăuga informaţii despre tarife trebuie să intraţi din nou in anunţ dând click pe butonul Editează. Alegeţi o perioadă şi completaţi câmpul Descriere cu informaţii cu privire la tarife, după care salvaţi. Adăugaţi tarifele în lei şi in final salvaţi anunţul.

Fim 3 - Cum adaug tarifele in anunt?

http://youtu.be/jiBBI-48JfI

Va multumim pentru ca apelați la serviciile www.rezervare-cazare.ro!

Locuri de munca

Categorie: Informatii

Site-ul www.rezervare-cazare.ro in colaborare cu revista Buletinul Auto si site-urile ww.buletinulauto.ro si www.dezmembrariautopiese.ro cauta reprezentanti teritoriali in judetele:

Alba, Bihor,  Botosani, Brasov, Buzau, Caras-Severin,  Cluj, Constanta, Covasna, Gorj, Harghita, Hunedoara, Mehedinti, Prahova, Tulcea, Salaj, Valcea.

Cerinte minime: persoana dinamica, cu abilitati de comunicare, cu aparat foto digital si acces la internet.

Atributii principale: tine legatura cu clientii din portofoliu si realizeaza clienti noi in vederea vanzarii produselor din oferta.

Facilitati: conditii financiare avantajoase (minimum 25% din incasari), program flexibil, conservarea portofoliului pe termen nelimitat.

Pentru detalii trimiteti CV la: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

activemall.ro intretinut de buletinulauto.ro